За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
panos1234567

Για να ειμαι πιο δικαιος με την τιβι, σε 720 υλικο εχει καλη εικονα, καλυτερη απο την πλασμα fhd που εχω και μου θυμιζει την εικονα μιας εξαιρετικης 32 philips fhd ambilight που ειχα, η οποια με ειχε πραγματικα ενυπωσιασει απο την αναλυση της εικονας και την απεικονιση των προσωπων και τοπιων. Αρα για υλικο 720 και πανω απο usb θυρα η εικονα ειναι πολυ καλη.

Потребителско име

1 Отговор

koskarav

Φίλε Πάνο θεωρείς ότι μια Full HD θα έχει καλύτερη απεικόνιση στα κανάλια που βλέπεις πρόβλημα (όπως στο the voice πχ)?Λόγω ίσως του μικρότερου upscale?
Αν έπρεπε να επιλέξεις ανάμεσα στην 605V (4K) και στην ίδια αλλά σε ανάλυση Full HD και με το ίδιο κόστος και οι δύο (πες ότι σου έκαναν δώρο), τι θα επέλεγες?
Με ενδιαφέρει η αποψή σου γιατί είσαι "διαβασμένος"...

2 Коментара

panos1234567

παρε την 4Κ και μην βλεπεις voice, χαχα. Σοβαρα τωρα δε τιθεται διλημα, η 4Κ ειναι σαφως πιο εξελιγμενη. Ειναι σα να μου λες να παρω γκολφ του 2005 ή του 2015, σαφως του 2015 καθως εχει 10 χρονια πιο φρεσκια τεχνολογια. Επισης στο μελον θα υπαρχει περισσοτερο υψηλης αναλυσης υλικο, οποτε θα εισαι ετοιμος. Εγω ψαχνοντας βρισκω ηδη πιο πολλες ταινιες blue ray, που παιζουν σαφως καλυτερα. Οι δε τεχνολογιες, miracast, screen sharing, κλπ ειναι σαφως πιο εξελιγμενες απο παλιες εξυπνες τιβι. Αν βαλεις και τις εφαρμογες στο σμαρτφον που βοηθανε, η 4Κ ειναι μονοδρομος. Πιστευω οτι ολες οι 4Κ, με μικρες διαφορες, δε θα δειχνουν καλα τα καναλια. Αλλα σε υψηλης αναλυσης υλικο ειναι το μελον.

koskarav

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου!Καλή χρονιά να έχεις!

Потребителско име