Εάν φοράει κάποιος γυαλιά είναι άνετο; Με τον ιδρώτα το καλοκαίρι υπάρχει πρόβλημα; Γιώργος@Μαν 05.02.2020
Για ταυτόχρονη χρήση με γυαλιά οράσεως ή ηλίου που έχω δοκιμάσει, δεν μπλοκάρουν. Μια χαρά δουλεύουν. Το καλοκαίρι δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα. cyclops 21.02.2020
Έχεις δίκιο.Είδα μερικές παρουσιάσεις από ανθρώπους που φορούσαν γυαλιά και δεν αντιμετώπισαν κάποιο προβλημα. Γιώργος@Μαν 23.02.2020Verifizierter Kauf
Είναι γεγονός ότι το φοβόμουν στο συγκεκριμένο τομέα, αλλά είναι όντως απροβλημάτιστη η χρήση του με γυαλιά. Μπορείς να προχωρήσεις άφοβα στην αγορά του, είναι καταπληκτικό ακουστικό. Δε θα το μετανιώσεις. Αξίζει το κάτι παραπάνω που κοστίζει. cyclops 24.02.2020
3 Kommentare
Έχεις δίκιο.Είδα μερικές παρουσιάσεις από ανθρώπους που φορούσαν γυαλιά και δεν αντιμετώπισαν κάποιο προβλημα.
Είναι γεγονός ότι το φοβόμουν στο συγκεκριμένο τομέα, αλλά είναι όντως απροβλημάτιστη η χρήση του με γυαλιά. Μπορείς να προχωρήσεις άφοβα στην αγορά του, είναι καταπληκτικό ακουστικό. Δε θα το μετανιώσεις. Αξίζει το κάτι παραπάνω που κοστίζει.
Με τον ιδρώτα έχω καταστρέψει 8 ακουστικά... Τα 6 plantronics