La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
sarksoul

ΠΑΙΔΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ TS SOLUTIONS ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΙΛΗΣΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ GOPRO εβγαλα ακρη με εγγυηση κ η ts solutions δεν καλυπτε γτ απλα δεν ασχολουνται!
καινουργια καμερα σε 2 μερες απο ολλανδια
chat στην gopro live απο το site της ωρες λειτουργιας καταστηματων...

Nume de utilizator

4 Răspunsuri

tzimmis

Φίλε μου και εγώ έχω πρόβλημα με την GoPro κολλάει συνέχεια και έχει δουλέψει λίγο την έχω πάρει 2εβδομαδες και έχω απογοητευτεί πες μου τι κάνω

Nume de utilizator
tzimmis

Φίλε και εγώ έχω πάρει μια καινούργια και μου κολλάει συνεχώς χωρίς να την έχω δουλέψει πολύ τι μου προτείνεις να κάνω

Nume de utilizator
giotsi79

φιλε προβληματα τι ενοεις? εγω ας πουμε εχω κολλιματα που πρεπει να βγει η μπαταρια να συνελθει, πολλα sd card errors που τη δουλευω με τη καρτα που ειχε μεσα εξ αρχης, και η οθονη το τtouch screen παταει οποτε θελει..

2 Comentarii

sarksoul

προβληματα λογικα με την εγγυηση κ να μην βγαζεις ακρη με τον εδω αντιπροσωπο πραγματικα μην ασχοληθεις καν
στειλε μηνυμα σε ωρες λειτουργια καταστηματων στο site τους εχει οδηγιες πως να επικοινωνησεις
αυτα π λες παντως ισως παιζει να εχεις προβληματικη καμερα
update
format
και calibration battery(την βαζεις κ γραφει φουλ μεχρι να σβησει απο μπαταρια μονη της τουλαχιστον 3 φορες)

giotsi79

φιλε μ εκανα αυτο που ειπες με τη μπαταρια και σαν να ισιωσε...!! εχει καιρο να μου κανει παλι κολπα..! ωραιος..!

Nume de utilizator
ELN_Mou

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση

1 Comentariu

sarksoul

τπτ να σαι καλα!!
μη την πας εδω με τπτ απευθειας επικοινωνια κ αλλαγη στελνεις την δικια σου κ σ στελνουν αλλη επιτοπου μολις παραλαβουν σε 2 μερες θ χεις την καινουργια!

Nume de utilizator