Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Mr Duncan

Καλησπέρα σκεφτομαι να την αγοράσω αλλα έρχομαι απο Ηero 4 black η οποια freezarei καθως υπερθερμαίνεται και δεν μπορω να τραβήξω βιντεο πανω απο 5-10 λεπτα σε 1080.Εχει αντιμετωπίσει κανενας προβλημα τετοιου ειδους με την 5 ?

Την χρειζομαι για λήψεις πιο πολύ στην διαρκεια του airsoft αλλα και μερικών ταξιδίων ...

Η δευτερη επιλογή ειναι η Hero 7 Black

Benutzername

2 Antworten

Agnostos_ch

Προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα τέτοιου είδους πρόβλημα σχετικά με το θέμα που αναφέρεις.Και την έχω ταλαιπωρήσει αρκετά όπως είπα και στο σχόλιο.Τό μόνο θέμα είναι στο νερό με το ακουστικό.Σωτήριο επίσης είναι το γεγονός του stand by που σώζει πολλές καταστάσεις λόγω των αντοχής(μικρής χωρητικότητας)της μπαταρίας που έχουν όλες οι gopro .Προσωπικά αν είχα την οικονομική δυνατότητα θα πήγαινα σε επόμενα μοντέλα της Gopro.Γιατί όλα διορθώνονται όσο εξελίσσεται.Ισως στα μοντέλα 8-9 θεωρώ ότι θα είσαι άπολυτα ικανοποιημένος.Η χρηματική διαφορά είναι ελάχιστη συγκριτικά με τα πλεονεκτήματα που έχουν τα καινούρια μοντέλα.Οπότε εν κατακλείδι θα σε συμβούλευα να πας σε κάτι ποιο καινούριο εάν έχεις την δυνατότητα.Χωρις αυτό να ακυρώνει την 5 εννοείται.Γιατί την χρησιμοποιώ σε φαράγγια πτήσεις με αετό κτλ.και δεν έχω ποτέ πρόβλημα.Στα φαραγγια με το νερό έχει θέμα το touch screen.Ελπίζω να σε βοήθησα.????????

Benutzername
Benutzername