Καλωσήρθατε στη Fisher-Price!

Στην Fisher-Price® μπορεί να γιορτάζουμε σχεδόν 90 χρόνια, αλλά παραμένουμε παιδιά. Γιατί ο μόνος τρόπος να κάνεις καταπληκτικά πράγματα για τα μωρά και τα παιδιά είναι να νιώθεις σαν και αυτά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε κάνει αποστολή μας να προσθέσουμε την ψυχαγωγία σε λειτουργικά προϊόντα βρεφανάπτυξης και το παιχνίδι στην... ώρα παιχνιδιού. Επιστρέφουμε στην παιδική ηλικία. Θέλετε να έρθετε μαζί μας;

Καινοτόμα προιόντα

Στην Fisher-Price® προσπαθούμε πάντα να βοηθάμε τους γονείς με πρωτοποριακές λύσεις για καθημερινά προβλήματα.

Βρεφικά Παιχνίδια για νεογέννητα

Τα βρεφικά παιχνίδια της Fisher-Price® βοηθούν στη διασκέδαση και την ηρεμία του μωρού σας όλη την ημέρα. Με γυμναστήρια και παπλώματα, μαξιλαράκια για να παίζει μπρούμυτα, κουδουνίστρες και παιχνίδια οδοντοφυΐας, μουσικά παιχνίδια και μουσικούς προβολείς, καλύπτονται όλες οι ανάγκες του μωρού και οι δικές σας.

Εκπαιδευτικά παιχνίδια δραστηριοτήτων

Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια της Fisher-Price® είναι βασισμένα σε οικεία, καθημερινά πράγματα, όπως ένα σπίτι ή ένα τηλέφωνο, και είναι ειδικά σχεδιασμένα για μωρά και νήπια (σκεφτείτε κουμπιά, φωτάκια και σκυλάκια που μιλάνε). Και ενώ διασκεδάζουν πατώντας το κόκκινο κουμπί, έπειτα το μπλε κουμπί, στη συνέχεια το τρίγωνο και μετά το κόκκινο ξανά, στην πραγματικότητα αποκτούν σημαντικές πρώτες γνώσεις, όπως σχήματα, χρώματα, αριθμούς και άλλα.

Τα καλύτερα δώρα για τις γιορτές!

Διαλέξτε τώρα τα καλύτερα δώρα για τις γιορτές που θα κάνουν τα Χριστούγεννά τους μαγικά!

Παιχνίδια ανά ηλικία

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες