Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

samhain

Με την κρεατίνη ανεβαίνει το πσσοστό τεστοστερόνης που μετατρέπεται σε DHT, ανεβασμένα επίπεδα της οποίας προκαλούν τριχόπτωση. Θεραπείες κατά της απώλειας μαλλιών δουλεύουν έτσι ακριβώς, μπλοκάροντας την DHT. Ανέκδοτα υπάρχουν πολλες εμπειρίες απο κόσμο που παρατήρησε αυξημένη τριχόπτωση με την κρεατίνη. Γενικά πιστεύεται οτι αν υπάρχει γενετική προδιάθεση για απωλεια μαλλιών η κρεατίνη θα την επιταχύνει, αλλιώς ίσως και να μην έχει καθόλου επίδραση.

1 Σχόλιο

Petros_Fakis

μόνο και μόνο επειδή μια μελέτη το λέει δεν σημαίνει τίποτα, η Κρεατίνη είναι το πιο μελετημενο συμπλήρωμα, η τριχόπτωση δεν υπάρχει θέμα εκτός αν είσαι γενετικά προδιατεθημενος, που λίγο σπάνιο εδώ που τα λέμε. Για το στομάχι κομπλέ είναι αλλά ειδικά αν το φορτώσεις την πρώτη εβδομάδα να πίνεις πολύ νερό, 2,5-3 λίτρα οπωσδήποτε, ο μόνος λόγος να μην κάνει για κάτω των 18 είναι αν έχεις κάποιο πρόβλημα στο συκώτι, νεφρά κτλ

Όνομα χρήστη
Giorgos_Georgoulias

Γενικά είναι ασφαλές για κάτω των 18 σύμφωνα με μια έρευνα που διάβασα. Πιστεύω μπορείς να την πάρεις άφοβα. Φαλάκρα έχει βγει μια μόνο μελέτη που λέει οτι προκαλεί αλλά δεν είναι και πολύ αξιόπιστη επιστημονικά. Δεν είναι δηλαδή επιβεβαιωμένο ότι προκαλεί

Όνομα χρήστη
thugspiros

Κοίτα φαλακρα δν θα σου προκαλεσει αλλα αμα εχεις νεφροπαθια καλυτερα να συμβουλευτεις το γιατρο σου επισης αμα παρεις θα πρεπει να πινεις πολυ νερο για να μην σου προκαλεσει κραμπες στο στομαχι .Σου προτεινω να το ψαξεις στο ιντερνετ αμα σε ενδιαφερει

Όνομα χρήστη