Δεν μπορώ να βρω ακόμα τον τρόπο να μεταφέρω τις επαφές μου από τη μνήμη του τηλεφώνου - ms lumia 532 dual - στην κάρτα sim.
Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
Δεν μπορώ να βρω ακόμα τον τρόπο να μεταφέρω τις επαφές μου από τη μνήμη του τηλεφώνου - ms lumia 532 dual - στην κάρτα sim.
Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ
1 Отговор
Δε μπορείς να μεταφέρεις επαφές από το κινητό στη SIM. Για ποιο λόγο θέλεις να το κάνεις; Η SIM είναι πανάρχαια, δεν επιτρέπει πολλαπλούς αριθμούς ανα όνομα, δεν επιτρέπει πολλούς χαρακτήρες ανα όνομα και γενικότερα είναι πολύ δύσχρηστη. Αν θέλεις απλά να κρατήσεις backup των επαφών σου, τότε κατέβασε την εφαρμογή αυτή:
https://www.microsoft.com/el-gr/store/apps/contacts-message-backup/9nblgggz57gm
είναι από την ίδια τη MS και σου επιτρέπει να κρατήσεις αρχείο από όλες τις επαφές και τα μηνύματα στη μνήμη του κινητού, στην κάρτα SD ή και στον υπολογιστή σου. Όταν και όποτε θελήσεις, μπορείς να τα επαναφέρεις στο κινητό σου. Η μοργή που τα σώζει η εφαρμογή είναι απόλυτα συμβατή με το outlook του υπολογιστή σου και μπορείς να τις δεις και εκεί.
Αν θέλεις να τις μεταφέρεις σε άλλο κινητό, τότε χρησιμοποίησε το bluetooth. Με λίγα λόγια η επιλογή να τα αντιγράψεις στη SIM είναι άχρηστη και άβολη. Γι αυτό και δεν περιλαμβάνεται. Μου θυμίζει εποχές 2000, που έπρεπε να το κάνεις προκειμένου να τις μεταφέρεις από το ένα κινητό στο άλλο.
2 Коментара
Έχεις δίκιο. Απλά, υπάρχουν 150 τηλέφωνα περίπου στη μνήμη του τηλεφώνου. Θα χρησιμοποιήσω τους τρόπους μεταφοράς που ανέφερες.
Ευχαριστώ.
Να σαι καλά. Τα 150 τηλέφωνα είναι ένας λογικός αριθμός. Άλλοι έχουν 300-400 τηλέφωνα. Σημασία έχει ότι ο τρόπος που σου πρότεινα είναι ποιο βολικός και ευέλικτος.