Τα καλύτερα πλυντήρια ρούχων (2024)

Τα καλύτερα πλυντήρια ρούχων (2024)

Ποια είναι τα καλύτερα πλυντήρια ρούχων; Τι μάρκα να πάρω; Δες κορυφαίες προτάσεις σε πλυντήρια ρούχων εμπρόσθιας αλλά και άνω φόρτωσης και επίλεξε το καλύτερο για τις ανάγκες σου!

Για να βρούμε τις καλύτερες επιλογές για σένα, βασιστήκαμε σε αξιολογήσεις χρηστών πάνω στα κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων, όπως οι στροφές, ο αριθμός προγραμμάτων, οι επιπλέον παροχές, οι έξυπνες λειτουργίες  κ.ο.κ.

Πριν ξεκινήσουμε, για να διευκολύνουμε την επιλογή σου από άποψη χωρητικότητας, υπολόγισε πως για τις ανάγκες μιας τετραμελούς οικογένειας προτείνεται ένα πλυντήριο με χωρητικότητα 8kg περίπου. Από 9 kg και πάνω, εκτός από πολλά ρούχα μπορεί να χωράει και παπλώματα ή κουβέρτες. για ευκολία σκέψου πως ένα πλυντήριο 6kg χωράει περίπου 25 μπλουζάκια, ενώ αντίστοιχα, ένα 8kg χωράει 40.

Τα καλύτερα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης

Με κάδο χωρητικότητας 7kg

Το Indesit EWC 71252 W αποτελεί ένα αξιόπιστο πλυντήριο με χωρητικότητα κάδου 7 κιλά, είναι ιδανικό για ζευγάρια ή μικρές οικογένειες. Διαθέτει πρόγραμμα αυτοκαθαρισμού το οποίο καθαρίζει και προστατεύει το πλυντήριο χωρίς τη χρήση απορρυπαντικού. Επιπλέον, χρησιμοποιεί αισθητήρα για να υπολογίζει την αποτελεσματικότερη ποσότητα νερού για κάθε πλύση ώστε να εξοικονομεί νερό και ενέργεια.

Το καλύτερο με χωρητικότητα 7kg

Indesit EWC 71252 W EE N Πλυντήριο Ρούχων 7kg 1200 Στροφών
από 264,89 €
  • Χωρητικότητα (Kg): 7
  • Στροφές: 1200
  • Αριθμός Προγραμμάτων: 16
  • Διαστάσεις: 85 x 59.5 x 51.7 cm

Αξιολόγηση χρήστη που ξεχωρίσαμε

Το νέο Indesit είναι πραγματικά φανταστικό μπορεί να φαίνεται παλιομοδίτικο με τα κουμπάκια αλλά κάνει πολύ καλό πλύσιμο οικονομία στο νερό οικονομία στο ρεύμα.Το συνιστώ!”

Με κάδο χωρητικότητας 8kg

Το LG F4WV308S3E, με χωρητικότητα κάδου 8 κιλά, χαρακτηρίζεται από έναν προηγμένο αλγόριθμο, που υπολογίζει και ρυθμίζει αυτόματα το καταλληλότερο πρόγραμμα προσαρμογής απορρυπαντικού, νερού και χρόνου, ανάλογα με το είδος των υφασμάτων και το συνολικό βάρος. Επιπλέον, με την τεχνολογία LG Steam, εξαλείφεται το 99,9% των αλλεργιογόνων, όπως τα ακάρεα σκόνης που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες ή αναπνευστικά προβλήματα.


Το καλύτερο με χωρητικότητα 8kg

LG F4WV308S3E Πλυντήριο Ρούχων Inverter Direct Drive 8kg με Ατμό 1400 Στροφών
  • Χωρητικότητα (Kg): 8
  • Στροφές: 1400
  • Αριθμός Προγραμμάτων: 14
  • Διαστάσεις: 85 x 60 x 56,5 cm

Αξιολόγηση χρήστη που ξεχωρίσαμε

Μια Εξαιρετική επιλογή με λειτουργία άνω των 7 μηνών είναι αθόρυβο και με αρκετά προγράματα”


Με κάδο χωρητικότητας 9kg

Το Samsung WW90T504DAX, με χωρητικότητα κάδου 9 κιλά, διαθέτει τεχνολογία Eco Bubble, η οποία προσφέρει εξαιρετικό καθαρισμό, ακόμα και στις πιό χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά και πρόγραμμα Bubble Soak, για την απομάκρυνση ακόμα και των πιό επίμονων λεκέδων. Ακόμα, το πρόγραμμα ατμού Hygiene Steam, αφαιρεί τη βρομιά και το 99,9% των βακτηρίων και των αλλεργιογόνων.


Το καλύτερο με χωρητικότητα 9kg

Samsung Πλυντήριο Ρούχων 9kg με Ατμό 1400 Στροφών Inox
  • Χωρητικότητα (Kg): 9
  • Στροφές: 1400
  • Αριθμός Προγραμμάτων: 22
  • Διαστάσεις: 85 x 60 x 55 cm

Αξιολόγηση που ξεχωρίσαμε

''Όταν η γυναίκα μου επιλέγει, η επιλογή της πάντα βγαίνει άριστη! Τι να πρώτο γράψεις για αυτή την επένδυση; πρώτη φορά που τα ρούχα μυρίζουν απορρυπαντικο και μαλακτικό; ότι σχεδόν βγαίνουν στεγνά; ότι είναι αθόρυβο στις μεγάλες στροφές; εύχρηστο; κομψό; δεν είναι ακόμη μια λευκή συσκευή, είναι ένα κόσμημα στο χώρο!

Το καλύτερο πλυντήριο ρούχων που είχαμε ποτέ VFM λοιπόν. Το συνιστούμε ανεπιφύλακτα!''

Με κάδο χωρητικότητας 10kg

Το Whirlpool FFB 10469 χωρητικότητας 10 κιλών διαθέτει 16 προγράμματα. Οι έξυπνοι αισθητήρες του 6th SENSE προσαρμόζουν τους πόρους ανάλογα με το μέγεθος και τον τύπο του φορτίου ενώ έχει τη δυνατότητα για καθαρισμό με ατμό για αποφυγή άσκοπων πλύσεων.

Το καλύτερο με χωρητικότητα 10kg

Whirlpool FFB 10469 BV EE Πλυντήριο Ρούχων 10kg με Ατμό 1400 Στροφών
  • Χωρητικότητα (Kg): 10
  • Στροφές: 1400
  • Αριθμός Προγραμμάτων: 13
  • Διαστάσεις: 85 x 59.5 x 60.5 cm

Αξιολόγηση χρήστη που ξεχωρίσαμε

Αγοράστηκε 11/22, δουλεύει τώρα 1 μήνα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Τάξη Α για οικονομία, μεγάλος κάδος, ελάχιστες εταιρίες σήμερα τηρούν όσα υπόσχονται με τα κιλά, πραγματικά στιβαρό και ακούνητο, ακόμα και όταν στύβει. Κατασκευή ΕΕ ,Ιταλίας, σπάνιο πια στις μέρες μας.”


Τα καλύτερα πλυντήρια άνω φόρτωσης

Με κάδο χωρητικότητας 5kg

Το πλυντήριο άνω φόρτωσης Indesit BTW L50300 EU/N, με κάδο 5 κιλών προσφέρει πλήθος επιλογών, ενώ με τη λειτουργία Turn&Wash μπορείς να πλύνεις βαμβακερά και συνθετικά ρούχα σε λιγότερο από 45 λεπτά. Επίσης, διαθέτει την επιλογή Extra Wash, η οποία είναι η ιδανική λύση για ξεραμένους και επίμονους λεκέδες. Με τον αισθητήρα Water Balance Plus, βελτιστοποιείται η κατανάλωση νερού σε κάθε στάδιο του πλυσίματος, μειώνοντας ταυτόχρονα και την κατανάλωση ενέργειας. Η λειτουργία χρονοκαθυστέρησης, σου δίνει τη δυνατότητα να προγραμματίσεις το πλύσιμο των ρούχων.


Το καλύτερο με χωρητικότητα 5kg

Indesit BTW L50300 EU/N Πλυντήριο Ρούχων Άνω Φόρτωσης 5kg 1000 Στροφών
  • Χωρητικότητα (Kg): 5
  • Στροφές: 1000
  • Αριθμός Προγραμμάτων: 14
  • Διαστάσεις: 90 x 40 x 60 cm

Αξιολόγηση χρήστη που ξεχωρίσαμε

Είναι το πιο ανθεκτικό πλυντήριο, χωράει πάνω από 5kg στην πραγματικότητα .

Το προηγούμενο indesit υπάρχει ακόμη μετά από 18 χρόνια σε άριστη κατάσταση και καθημερινή χρήση. Αυτό με παρακίνησε να αγοράσω την ίδια μάρκα και τύπο για το εξοχικό.

Εξαιρετικά αξιόπιστο.”


Με κάδο χωρητικότητας 7kg

Tο πλυντήριο άνω φόρτωσης Whirlpool TDLR 7220SS EU/N, με χωρητικότητα 7kg και 14 διαφορετικά προγράμματα θα καλύψει κάθε σου ανάγκη. Με την τεχνολογία 6ης Αίσθησης, προσαρμόζει το πρόγραμμα ανάλογα με το μέγεθος και τον τύπο του φορτίου, για βελτιστοποίηση χρόνου και κατανάλωσης ρεύματος και νερού. Το ειδικό πρόγραμμα Hygiene 60° απομακρύνει το 99% των βακτηρίων. Με τη λειτουργία FreshCare, τα ρούχα παραμένουν φρέσκα και σχεδόν στεγνά μετά το τέλος του κύκλου πλυσίματος. Τέλος, η λειτουργία Drum Up καθιστά την εκφόρτωση πιο εύκολη, αφού μεταβάλλεται η θέση του κάδου, μόλις ολοκληρωθεί ο κύκλος

Το καλύτερο με χωρητικότητα 7kg

Whirlpool TDLR 7220SS EU/N Πλυντήριο Ρούχων Άνω Φόρτωσης 7kg 1200 Στροφών
  • Χωρητικότητα (Kg): 7
  • Στροφές: 1200
  • Αριθμός Προγραμμάτων: 14
  • Διαστάσεις: 90x40x60 cm

Αξιολόγηση χρήστη που ξεχωρίσαμε

“Το έχω περίπου έναν μήνα, είναι πολύ εύχρηστο, με ποικιλία προγραμμάτων και ειδικών λειτουργιών, χωρητικότητα πολύ ικανοποιητική, εγγύηση 5 ετών από τον κατασκευαστή, πολύ όμορφο, σύγχρονο και με διαστάσεις πολύ βολικές για μικρούς χώρους.”


Αν θες να μάθεις περισσότερα σχετικά με όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις παραμέτρους που πρέπει να λάβεις υπόψη σου, μπορείς να διαβάσεις τον αναλυτικό οδηγό πλυντηρίων ρούχων.

Θες να προχωρήσεις σε αγορά πλυντηρίου πιάτων και έχεις ακόμα απορίες; Mπορείς να καλέσεις στο 215-215-4246 για να κάνεις την παραγγελία σου τηλεφωνικώς και να σε καθοδηγήσει η ομάδα μας.

Τα καλύτερα πλυντήρια ρούχων (2024)

Βρες λοιπόν το ιδανικό πλυντήριο ρούχων για εσένα!

Σχετικά Άρθρα

Ποιο πλυντήριο ρούχων να επιλέξεις; Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις! (2024)
 Οι Καλύτερες Κουζίνες & Φούρνοι της αγοράς (2024)
Τα 8 Καλύτερα Στεγνωτήρια Ρούχων για το 2024
Τα καλύτερα πλυντήρια στεγνωτήρια ρούχων της αγοράς
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες