Οι καλύτερες σκούπες χειρός: 8 top επαναφορτιζόμενα σκουπάκια & στικ

Οι καλύτερες σκούπες χειρός: 8 top επαναφορτιζόμενα σκουπάκια & στικ

Ποια είναι η καλύτερη σκούπα χειρός για σένα; Δες κορυφαίες επαναφορτιζόμενες σκουπες, καθώς και top προτάσεις σε σκούπες stick και βρες την καλύτερη για τις ανάγκες σου!

Πως ξεχωρίσαμε αυτές τις σκούπες χειρός; Φυσικά με την πολύτιμη βοήθεια όσων αγόρασαν σκούπες από το Skroutz! Πιο συγκεκριμένα, η επιλογή έγινε βάσει τιμής, χαρακτηριστικών, αλλά κυρίως των αξιολογήσεων των χρηστών με κριτήρια, όπως η απορροφητικότητα, η ευκολία χρήσης και καθαρισμού κάδου, η διάρκεια μπαταρίας και η ποιότητα κατασκευής.

Οι καλύτερες επαναφορτιζόμενες σκούπες

Η premium επιλογή

H Dyson V8 Absolute ξεχώρισε ανάμεσα στους χρήστες ως η καλύτερη επαναφορτιζόμενη σκούπα. Είναι μια ξεχωριστή σκούπα stick με πολύ ισχυρή απορροφητικότητα, ιδανική για χαλιά και κατοικίδια στο σπίτι και πανεύκολη στη χρήση. Προσφέρει 40 λεπτά αυτονομίας, ενώ φορτίζει πλήρως σε 5 ώρες.

​H καλύτερη επαναφορτιζόμενη σκούπα

Dyson V8 Absolute Επαναφορτιζόμενη Σκούπα Stick & Χειρός 21.6V Silver/Silver/Nickel
  • Ισχύς: 115 AW (Air Watts)
  • Διάρκεια Μπαταρίας: 40’
  • Βάρος: 2,6kg
  • Χωρητικότητα Κάδου: 0,54L

Αξιολόγηση χρήστη που ξεχωρίσαμε

''Πολύ καλή σκούπα. Γίνεται το δεξί σου χέρι (ειδικά εάν έχεις κατοικίδια και πρέπει να σκουπίζεις συνεχώς). Σκουπίζει και τα χαλια αρκετά καλά. Προτείνεται ανεπιφύλακτα.''


H οικονομική επιλογή

Η Xiaomi Mi Light είναι ο τέλειος συνδυασμός ισχύος και ελαφρού σχεδιασμού για αποτελεσματικό καθαρισμό και με αρχική τιμή τα 70€, αποτελεί μια καλή οικονομική επιλογή για την κατηγορία της. Με μία μόνο φόρτιση, η μπαταρία λιθίου μεγάλης διάρκειας παρέχει 45 λεπτά χρόνο λειτουργίας σε standard mode για τον καθαρισμό ενός μεσαίου ή μεγάλου διαμερίσματος. Με πολλαπλά ακροφύσια βούρτσας τα οποία συνοδεύουν τη συσκευή, η σκούπα μπορεί να χρησιμοποιηθεί πέρα από τα πατώματα και για τον καθαρισμό των επίπλων, για τις γωνίες κ.ά., εξασφαλίζοντας έναν ολοκληρωμένο καθαρισμό.

​H καλύτερη οικονομική επαναφορτιζόμενη σκούπα

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light Επαναφορτιζόμενη Σκούπα Stick & Χειρός 21.6V Λευκή
από 144,99 €
  • Ισχύς: 220 W 
  • Διάρκεια Μπαταρίας: 45’
  • Βάρος: 1,2kg
  • Χωρητικότητα Κάδου: 0,5L

Αξιολόγηση χρήστη που ξεχωρίσαμε

''σκουπιζω τα παντα πλεον :-) ευκολη στη χρηση και ομορφη στο ματι, ειναι σχετικα ελαφρια. για 2αρι μπορει να καθαρισει ολο το σπιτι, για χαλια θα ελεγα οτι ισως θελεις κατι πιο δυνατο.''

H καλύτερη σκούπα για κατοικίδια

Η καλύτερη ασύρματη σκούπα για κατοικίδια είναι η Mamba Pro M8 της Rohnson χάρη στην καλή απορροφητικότητα και ισχύ των 560 watts ώστε να καθαρίζει τα πιο επίμονα χνούδια και τρίχες. Διαθέτει σχεδιασμό με έμφαση στην εργονομία και παρέχει άνεση στη χρήση, με γκάμα εξαρτημάτων (soft & bristle rollers) για αποτελεσματικό καθάρισμα.

H καλύτερη σκούπα για κατοικίδια

Rohnson Cordless M8 Mamba Pro Επαναφορτιζόμενη Σκούπα Stick 32V Μαύρη
  • Ισχύς: 560W
  • Διάρκεια Μπαταρίας: 60’
  • Βάρος: 3,6kg
  • Χωρητικότητα Κάδου: 1L
  • Extras: Αναδιπλούμενος Σωλήνας

Αξιολόγηση χρήστη που ξεχωρίσαμε

"Η κατασκευή της είναι πολύ ποιοτική και παρέχεται με αρκετά εξαρτήματα. Είναι ιδανική αν έχετε κατοικίδιο στο σπίτι, καθαρίζει παρά πολύ καλά τρίχες από χάλια και λόγω της αναδίπλωσης καθαρίζει άνετα κάτω από κρεβάτια, καναπέδες. Το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι η διάρκεια της μπαταρίας και ο χρόνος φόρτισης."

Οι καλύτερες σκούπες stick με καλώδιο

H πιο δημοφιλής

H IQ VC-920 είναι η καλύτερη σκούπα 2 σε 1 (χειρός ή με μπαστούνι) ρεύματος. Με πρωτοποριακό πέλμα για καλύτερο σκούπισμα του δαπέδου και των χαλιών.

H πιο δημοφιλής σκούπα stick ρεύματος

IQ VC-920 Ηλεκτρική Σκούπα Stick & Χειρός 600W Κόκκινη
από 33,96 €
  • Ισχύς: 600W
  • Βάρος: 3kg
  • Χωρητικότητα Κάδου: 0,6L

Αξιολόγηση χρήστη που ξεχωρίσαμε

"Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Ρουφάει με δύναμη και το φίλτρο καθαρίζεται πάρα πολύ εύκολα. Το αγόρασα ώστε να καθαρίζω το γραφείο μου το οποίο βρίσκεται σε χώρο συνεργείου αυτοκινήτων, επομένως καταλαβαίνετε ότι υπάρχει σκόνη και ρύποι. Καθαρίζει πολύ καλά και αποθηκεύεται πολύ εύκολα. Το συστήνω."

Η καλύτερη σε σχέση ποιότητας-τιμής

H Deerma DX700S είναι μια ακόμα κορυφαία σκούπα διπλής χρήσης (στικ και σκουπάκι) με καλώδιο. Παρέχει εντυπωσιακά ισχυρή αναρρόφηση για την απομάκρυνση βρωμιάς και λεπτής σκόνης στο σπίτι ή και στο αυτοκίνητο. Είναι εύχρηστη και ευέλικτη σκούπα καθώς μετασχηματίζεται γρήγορα με την χρήση διαφορετικών εξαρτημάτων για τέλειο καθαρισμό παντού.

​Η καλύτερη σε σχέση ποιότητας-τιμής

Deerma DX700S Ηλεκτρική Σκούπα Stick & Χειρός 600W Γκρι
από 38,86 €
  • Ισχύς: 600W
  • Βάρος: 2,2kg
  • Χωρητικότητα Κάδου: 0,8L

Αξιολόγηση χρήστη που ξεχωρίσαμε

''Την πήρα για βοηθητική, ωστόσο την χρησιμοποιώ για βασική σε σπίτι 112 τετραγωνικών.
Σκουπιζω μέρα παρά μέρα και ακόμα ρουφάει σαν την πρώτη μέρα! Πολύ δυνατή, δε μένει τίποτα κάτω, με δύο γάτες στο σπίτι και ένα παιδί.
''

Τα καλύτερα σκουπάκια χειρός

Το πιο δημοφιλές

Το Black & Decker Dustbuster Pivot PV1820L είναι το καλύτερο επαναφορτιζόμενο σκουπάκι χειρός και οι χρήστες το ξεχωρίζουν κυρίως για την ισχύ του, απομακρύνοντας και την πιο λεπτόκοκκη σκόνη με ένα πέρασμα σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Χάρη στον πατενταρισμένο σχεδιασμό στομίου, περιστρέφεται μέχρι και 200 μοίρες, κάνοντας το καθάρισμα εύκολο ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία.

Το πιο δημοφιλές

Black & Decker Dustbuster Pivot Επαναφορτιζόμενο Σκουπάκι Χειρός 18V Λευκό
  • Ισχύς: 35 Air Watts
  • Διάρκεια Μπαταρίας: 10’
  • Βάρος: 1,8kg
  • Χωρητικότητα Κάδου: 400mL

Αξιολόγηση χρήστη που ξεχωρίσαμε

''Είναι εξαιρετικά δυνατό. Μαζεύει τα πάντα με ευκολία. Ουδεμία σχέση με άλλα απλά σκουπάκια που τα αφήνεις στην άκρη και βγάζεις κανονική ηλεκτρική για να κάνεις σωστά τη δουλειά σου. Ρουφάει όσο μια καλή ηλεκτρική, χωρίς υπερβολή.''


Το καλύτερο σκουπάκι για το αυτοκίνητο

Το Black & Decker Dustbuster Flexi PD1820L ξεχωρίζει ως το καλύτερο σκουπάκι για καθαρισμό αυτοκινήτου. Ο ενσωματωμένος εύκαμπτος σωλήνας 1,5 μέτρου επιτρέπει να καθαρίζει τα πιο δυσπρόσιτα σημεία σε ελάχιστο χρόνο, ενώ η μπαταρία ιόντων λιθίου δίνει συνεχή ροή για όλο τον χρόνο λειτουργίας. Έχει eco-smart φόρτιση 4 ωρών και είναι ιδανικό σκουπάκι για απαιτητικές εργασίες καθαριότητας.

​Το καλύτερο σκουπάκι αυτοκινήτου

Black & Decker Dustbuster Flexi Επαναφορτιζόμενο Σκουπάκι Χειρός 18V Ασημί
  • Ισχύς: 1700W
  • Διάρκεια Μπαταρίας: 10’
  • Βάρος: 1,5kg
  • Χωρητικότητα Κάδου: 560mL

Αξιολόγηση χρήστη που ξεχωρίσαμε

''Πολύ καλό για το αυτοκίνητο! Ευχρηστο και αδειάζει εύκολα ο κάδος όπως επίσης βγαίνει όλος έξω μαζί και τα φίλτρα και πλενεται εύκολα.''

Κάποιες από τις κορυφαίες σκούπες τις δοκιμάσαμε κι εμείς!

Δες το παρακάτω συγκριτικό βίντεο και ανακάλυψε tips, για να βρεις αυτή που σε καλύπτει.

Γιατί να διαλέξεις μια σκούπα stick ή χειρός;

  • Είναι πολυχρηστικές. Ανάλογα το μοντέλο και τη χρήση που την προορίζεις, μια σκούπα χειρός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις επιφάνειες του σπιτιού αλλά και στο αυτοκίνητο. Ειδικότερα, αν επιλέξεις σκούπα stick ‘2 σε 1’ μπορείς να αφαιρέσεις το ακροφύσιο και να τη μετατρέψεις σε δυνατό σκουπάκι.

  • Οι επαναφορτιζόμενες σκούπες δουλεύουν με μπαταρία, που σημαίνει γρήγορο καθάρισμα χωρίς τον περιορισμό του καλωδίου και τις αλλαγές πρίζας. Με μια φόρτιση θα είσαι σε θέση να καθαρίζεις όλο το χώρο σου, με δυνατότητα συνεχόμενης χρήσης μπαταρίας κατά μέσο όρο από 30 έως 45 λεπτά.

  • Είναι ελαφρύτερες σε σχέση με μία παραδοσιακή σκούπα, κάνοντας τον καθαρισμό δύσκολων σημείων, όπως τα σκαλιά, παιχνιδάκι.

SkroutzTips: Συμβουλές για σκούπες χειρός

  • Μετά από κάθε χρήση άδειασε τον κάδο. ΄Ετσι θα αποτρέψεις το ενδεχόμενο κάποιος ρύπος να φράξει τις εσοχές του.

  • Για να μένει καθαρός ο αέρας της απόληξης, καθάριζε το φίλτρο περίπου 1 φορά το μήνα.

  • Αν έχεις μπαταρία/φορτιστή ήδη στο κιτ των εργαλείων σου, υπάρχουν και κορυφαίες σκούπες στικ που έρχονται solo (χωρίς φορτιστή). Μία από αυτές είναι και η Makita DCL182Z, που μπορεί να συνδυαστεί με μπαταρίες Makita 18V και χωρητικότητα ανάλογα τις ανάγκες του χώρου σου.

Αν θες να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά μιας σκούπας, διάβασε περισσότερα στον αναλυτικό οδηγό μας. 


Θες να προχωρήσεις σε αγορά σκούπας και έχεις ακόμα απορίες; Mπορείς να καλέσεις στο 215-215-4246 για να κάνεις την παραγγελία σου τηλεφωνικώς και να σε καθοδηγήσει η ομάδα μας.

Οι καλύτερες σκούπες χειρός: 8 top επαναφορτιζόμενα σκουπάκια & στικ

Σχετικά Άρθρα

Η ιστορία της ηλεκτρικής σκούπας!
Ψάχνεις ατμοκαθαριστή και δεν ξέρεις ποιον να επιλέξεις;
Ποιες είναι οι καλύτερες σκούπες ρομπότ για το 2024;
Ποιος είναι ο καλύτερος ατμοκαθαριστής
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες